En toen…..lag er zo maar in eens sneeuw. Gelukkig een hele boel mensen blij. Ik niet ik hou helemaal niet van sneeuw. Alleen de sneeuw foto’s die zijn dan nog een beetje aangenaam. Zoals deze dappere roos die ineens een sneeuwmuts op haar kelk had.
De kou past wel goed bij deze dag want Maxima de kip is een 2 uur geleden heel rustig overleden. Alsof Bjorn het aanvoelde, hij liep erheen en blafte. Toen ik naast hem kwam zitten was ze inderdaad aan haar laatste 15 minuten begonnen. Ze is dus omringd door liefde vertrokken naar de kosmos/kippenhemel….waar dan ook heen…..Dag lieve Maxima!
Verder kregen Berry en ik vanmiddag een journalist op bezoek. Zij wil graag een artikel plaatsen over ons en over de gewonnen award, altijd leuk! Zodra het in de krant staat zal ik jullie op de hoogte brengen.

Vergelijkbare berichten