Gisterenavond hebben wij sinterklaas gevierd met mijn familie. Wat mij betreft nog steeds het allerleukste feest van het jaar. Uiteraard met surprises en gedichten en als toetje het dobbelspel, dit jaar met vieze cadeautjes.
En ik kreeg dit cadeau van SinterRichard. En dit boekje kan ik zeker aanbevelen. Handig overzichtelijk en leuke tips. Veel weet je eigenlijk al maar er staan toch wel weer leuke nieuwe weetjes in.
Maxima de kip is nog steeds in ons midden. De grote doos in Bep haar bench heb ik vervangen door een hele grote plastic schaal vol met vlas. Dat maakt net wat frisser schoon en Maxima heeft meer zicht. Het lijkt wel alsof ze zit te wachten op de bezoekjes van Pip (siamees) en Bep en Bjorn (bullen). De stinkende poepjes nemen we mar voor lief, de vrieskou is voor haar nu echt geen optie meer.

Vergelijkbare berichten