Leesvoer

Ik ben dol op lezen en vooral over tuinieren en moestuinieren. Zo lees ik ook graag tuintijdschriften, volgens een vriendin verslind ik ze…Hoe dan ook in de Landleven zag ik dat 1 van mijn favoriete-tuinboek-schrijvers, Romke van de Kaa een nieuw boek uitgebracht heeft. Verwilderen en verwar dat nou niet met verwaarlozen… Maar ik geef spullen graag een 2e kans dus voor ik naar BOL.com surf kijk ik eerst altijd even op marktplaats. Zo van je weet maar nooit en…..bingo! Dus ene bod gedaan en we sloten een mooie deal de aanbieder en ik. Van het wkend ben ik al begonnen in dit boek vol herkenning. Echt een aanrader vooral als je de humor (soms een beetje cynisch) begrijpt van meneer Romke. Er staan weer mooie tips in en mijn lijstje van : -die wil ik ook in de tuin- is weer gegroeid. Vandaag vooral binnen druk geweest want op een uurtje na in de ochtend was het verre van ideaal tuinweer, zucht.

Vergelijkbare berichten