Post

Tussen de rekeningen en blauwe brieven lag vandaag ook leuke post! Een kaart van mede-blogster Mirjam om ons suc6 te wensen voor de barre tocht, lief! En de stempelkaart voor zaterdag en zondag oeiiiiii nu wordt het toch wel heel erg echies! Zullen ze een beetje gezellige en vrolijke stempels hebben daar aan het parcour? Ik hoop het wel zeker de laatste kilometers. Ook mijn skibroek zat bij de post want het weer beloofd weinig goeds dit wkend dus met recht een barre tocht. Maar met onze vrolijkheid en stuiterballenenergie verdwijnt die regen en sneeuw toch wel?? Naast de brievenbus uitpakken ook hard gewerkt vandaag in de drachtplantentuin, de helft van de laurierhaag ligt al op de kar! Gerrit en Bart hadden het tempo er aardig in. Ik heb mijn krachttraining ondertussen gedaan,,,,gieters water sjouwen want door de vorst zijn de slangen bevroren. Ook Suus en Guus de ezelmeiden heb ik nog een heerlijke borstelbeurt gegeven.

Vergelijkbare berichten