Opknappertje

Vanmorgen geen vrijwilligers/vrienden van de tuinderij. De vakanties gaan weer een beetje beginnen..Dus had ik na het doen van de diertjes alle tijd om me op het oude lelijke tuinbankje te storten. Het bankje stond ergens in het gras waar smorgens lekker het zonnetje schijnt. Het is een handig 2-zittertje, lekker licht dus goed verplaatsbaar. Maar daar heb je dan ook alles mee gezegd. Vorige week hadden Bernadette en Pieter (de 2 fanatiekste schuurders) het bankje al heel mooi kaal geschuurd. Even dacht ik ik laat het zo maar nee ben toch meer van de kleur en gezelligheid. Dus lavendelblauwe buitenbeits gekocht en aan de slag. Lekker in de buitenkamer waar het ochtenzonnetje al tevoorschijn kwam, want daar kan ik lekker knoeien. De 2e laag zit er inmiddels op. Nog 1 keer licht opschuren en de 3e laag erop en dan krijgt het bankje een ereplaats op het nieuw te maken zonne-terras. Mooie mand lavendel erbij…..En op naar het volgende opknap-project.

Vergelijkbare berichten