Toos

Feestdag! Weer een jaartje ouder mogen worden…. Ik vier het leven, jij ook? Ik begon mijn geboortedag met een heerlijke wandeling met GertJan mijn wandelmaatje

Ik nam thee mee en een taartje en chocoballen….De picknickbank was nog vrij, heerlijk! Fijne start van mijn vierjaardag. Er was nog een restje thee over en mijn zusje belde dus reed ik naar mijn aller favorietste plek……bij de Rijn. Ik liep bellend naar het strandje en dronk daar nog een theetje…… Zo fijn!

Vanmiddag met Lief en mijn DOGters Toos en Hippie naar de tuinen van Appeltern….Daar spotte ik deze oeranje tuinbank….. Heerlijke middag volop zon en zo trots op Toos die het tegen verwachting echt heel goed deed

Vriendinnetje Sandra zette een super leuke tas vol kadootjes voor de deur… Ik dronk het biertje uit het pakket in de zon….

Vanavond uit eten geweest, dankjullie wel lieve Remco en Denise voor de bijdrage. We hebben er extra extra van genoten en jullie weten wel waarom……

Ik kreeg ook hele fijne kadootjes daarover morgen meer……Morgen nog een vrije dag wat een bonusweek!

Dankbare dinsdag

Vergelijkbare berichten