Jimny or not?

Ik rij een Fiat Multipla 1 van de meest besproken auto’s want hij schijnt zoooo lelijk te zijn. Nou ik vind m geweldig ik hou van niet allerdaags maar bovenal is de Multipla erg handig ook voor de Tuinderij. Er gaat geweldig veel in, 3 zitplaatsen voorin dus nooit ruzie wie er voorin mag. Geen banken maar losse stoelen dus altijd je eigen zitplaats. Trekhaak dus kar erachter en nog meer mogelijkheden voor vervoer. Maar……is een 4×4 niet handiger voor mij? Ik kom graag bij de Rijn met Bjorn onze hond en zoals je ziet…..geen makkelijk terrein. In de toekomst kom ik vaker in de bossen voor de Tuinderij en van winters weer hou ik al helemaal niet dus met een 4×4 meer grip. Maar waarom een Jimny? We hebben een mooi aanbod gekregen en ik hou eigenlijk van kleinere auto’s voor mensen met korte pootjes…Maarja wat is wijsheid? Waarom is er geen multipla in 4×4 en waarom zijn landrovers net vrachtwagens? Kortom genoeg om over na te denken…Eerst maar eens de ezelmeiden bij de stal zetten en wat uitwerken voor de kerstmarkt van 9 december….

Vergelijkbare berichten