Het jaar is al even begonnen, al zou je dat aan de temperaturen niet zeggen…Maar heb alsnog de Kosmos agenda aangeschaft. Biodynamisch tuinieren spreekt mij wel aan, tuinieren volgens de stand van de maan. Ik werk al veel met het boek: in harmonie met de maan en deze agenda is daar een mooie aanvulling op.
Nu is het niet zo dat alles in hapklare brokken staat beschreven ik moet er nog wel even goed voor gaan zitten.
Ik begon vanmorgen heel fanatiek met onkruid trekken maar al snel waren mijn handen nat en koud. Dus tijdens een glas thee dacht ik, ik zal eens kijken wat de agenda zegt…Die snapte ik een beetje dus het boek erbij…..Ah! Onkruid trekken is vandaag ongunstig maar zaaien zeer gunstig. Kwam goed uit had nog wat leuke (ruil)zaden liggen (laat monsanto het maar niet lezen). Dus volop gezaaid en in de kasjes gezet.
De tuinhandschoenen maar even te drogen gelegd op de AGA want morgen is het wel weer een goede dag om onkruid te verwijderen….

Vergelijkbare berichten