Gisterenavond had ik mijn persoonlijke advies gesprek als afsluiter van de training financiele middelen werven voor stichtingen en verenigingen.
Het was een inspirerend gesprek, erg positief. Veel mooie aanreikingen gehad dus mijn hoofd bruist weer van de plannen.
Vandaag deed de regen het tuinwerk. De grond was wel een beetje toe aan water. Zelf was ik net gewend aan het mooie weer net als de dieren. Viel dus even tegen….
Op de foto een mooie combinatie, de blauwe druif met de daslook. Zeker nu de daslook in de bloei komt. Blauw met wit erg mooi. Deze combinatie was niet gepland maar ik hou m erin. dus ga ik als het weer de tijd is meer blauwe druifjes planten in de buurt van de daslook. Ook bij de pol daslook in de rozentuin. Deze combinatie staat onder de oude perenboom.

Vergelijkbare berichten