Ach arme Maxima. Vanmorgen lag ze in het kippenpaleis geen puf meer. En wat ik zo bijzonder vond is dat alle andere 7 hennen in een kring om haar heen stonden. De zon scheen maar ze bleven binnen bij haar. Ik heb haar in het buitenhok gezet, apart ze leek het heerlijk te vinden. De andere dames gingen gelijk naar buiten van het zonnetje genieten. Toen het zonnetje onder ging zat Maxima te rillen in haar verblijf zo zielig. De bench van Bep staat toch leeg dus heb ik Maxima nu binnen in een bench lekker warm. Af en toe even lekker knuffelen en daar helpt Bjorn graag bij……Ze heeft dus haar eigen hospice.
Vanmiddag hebben Pieter en mijn vader (opa koekje) en ik de route gelopen voor 15 december. Goed te doen voor jong en oud! En een leuke route, veel te zien.
Joey en Bart hebben de Allemansbank al in elkaar zitten nog even schuren morgen en dan……..

Vergelijkbare berichten