Het leuke van op een markt staan, in dit geval de Ladies Day bij de Karwei bouwmarkt is; dat je andere ondernemers ontmoet. En vooral de kramen met zelfgemaakte producten hebben dan sterk mijn voorkeur. Zo kocht ik dit geweldige vogelhuis in de vorm van Bjorn & Bep (onze Engelse Bulldoggen) bij meneer Henk de Wit. En heb het vogelhuis net opgehangen bij de stal, staat grandioos!
Deze winterse fles kocht ik bij Elizabeth’s Choice. En op zoek naar een mooi plekje kreeg ik ineens al zin om de woonkamer in kerstsfeer te brengen maar daar wacht ik nog heel even mee. Zolang staat de fles mooi op de tafel bij het stuk boskunst, leuke combinatie!
Verder is Berry druk in de werkplaats aan het opruimen en herinrichten en heb ik de zelf gekweekte kastanje (inderdaad vanuit een kastanje) een ereplaats in de tuin gegeven. Op de plek waar Sofie de kip helaas is aangevallen door een buizerd. Dus wordt een echte Sofie-Kastanje-Boom.

Vergelijkbare berichten