Souvenir

Boerinnetje was een dag op pad haha zo niks voor mij! Berry bleef op het honk. Mijn ouders en mijn neefje en nichtje kwamen terug van een vakantie in Bulgarije. Mijn zusje en ik gingen ze als verassing ophalen van schiphol. Wat een verassing de schipholtunnel nu juist, net nu, afgesloten. Maar via wat dwaalwegen en wat klotsende oksels (halen we of halen we het niet) waren we stipt op tijd. En de verassing werd beloond met 4 gebruinde koppies die wel heel blij verrast waren. Geen trein terug naar Lelystad maar de multitaxi! Een echt Italiaantje die taxi van mij 6 personen inclusief koffers, paste precies whiehaah! en wat een geweldig souvenir ik die van wijntjes hou en Berry die alles van fietsen spaart. Enne dit doort volslanke mennekes hebben ze veel gespot in Bulgarenland. Welkom thuis!

Vergelijkbare berichten