Wooden Shoes

Maatje 35 en dan goede en vooral veilige werkschoenen vinden met een stalen of beschermde neus…. Klinkt simpel maar is het absoluut niet. In de winterlaars is het me gelukt maar die zijn nu veel te warm. En op slippertjes of crocs door het natte gras lopen is niet aangenaam maar verder niet onveilig. Maar op deze muiltjes een ezelhoef verzorgen met het risico dat ezel lief op je voet gaat staan is minder veilig en prettig. Of grof tuinwerk doen ook niet handig maar wat dan wel? Wooden Shoes, de klomp is de uitkomst maar dan graag wel een net wat apartere….En toen liep ik op internet tegen deze originele schippersklompen aan. Ik geef toe het is even wennen maar…..veiligheid boven alles.
En al stampend op mijn nieuwe schippertjes zag ik dat de tomaatjes beginnen te groeien er alweer wat pruimen rijp voor de pluk zijn de oregano heel hard groeit en….Juliaantje de kip weer aardig goed loopt!

Vergelijkbare berichten