Kweken

De Kaardebol heeft de vorst afgelopen winter zoals zoveel planten in potten en bakken niet overleeft. Gelukkig vorige zomer zaden bewaart van de Kaardebol dus gezaaid en opgekomen. Volgend jaar zomer zal deze blikvanger dus weer pronken in de Drachtplantentuin en hopelijk nog in veel meer tuinen want ik heb rijkelijk gezaaid. Verder vandaag een schommelstoel geschuurd ook voor het zonneterras en uiteraard krijgt deze ook een PipStudio-kleur en wel appeltjesgroen. Het wordt echt een heel vrolijk terras want de andere schommelstoel wordt Pipjesrood! Ook nog een hortensia verplaatst deze moest wel wijken voor het nieuwe riool dus zocht nog een nieuw plekje en deze heeft ze in de rozentuin gekregen, leek me een leuke combinatie. Verder nog wat aanvullingen op mijn wandeltenue gekocht want in Italiƫ wil ik nog wat mooie tochten maken en ik wil gaan trainen voor een 40 kilometertocht.

Vergelijkbare berichten