Rollebollen

Berry was vanmorgen fietsen en nadat ik de diertjes klaar had zal ik even lekker met een bakkie koffie op het zonneterras. Ik had mijn camera al meegenomen want Bjorn en Silje liepen ook mee en Pip had ik er ook bij gezet in haar zonnetent (canvas reisbench) En in ene het bekende gekreun……Suus lag heerlijk te rollebollen op haar zandplek. En dit keer kon ik het dus mooi vastleggen. Vind het altijd geweldig om te zien zo’n groot dier aan het rollen. Verder hebben we alles rondom het huis weggehaald. Zinken teilen met bloemen erin, het grote wagenwiel en andere snuisterijen…..kaal hoor! Morgen starten ze namelijk met de graafwerkzaamheden voor de nieuwe riolering. Hoop toch zo dat mijn hortensia’s langs het huis niet beschadigd raken. Het roze Piptafeltje nog een 2e laag verf gegeven het wordt een plaatje, laat de zomer maar komen! Zometeen nog even een stek nemen van de Macey-Roos en dan binnen aan de rommel.

Vergelijkbare berichten