Trots

Bart is trots en ik ben trots op Bart! De 1e bestelling, 2 krukjes van steigerhout, die hij helemaal zelfstandig heeft uitgevoerd. En hoe…..meten is weten en schuren zodat de kopers ze mooi kunnen beschilderen. Ik vind ze erg leuk. Lekker klein dus geen sta in de weg en je pakt ze er snel bij om een extra zitplaats te maken, als tafeltje of om een mooie plant op te zetten. Bart goed gedaan man. Terwijl Bart druk was in de werkplaats ben ik buiten druk geweest met de dieren. Lekker buiten geluncht samen en na de lunch stapte Bart weer op de fiets en ben ik naar de Karwei gereden om een blik Piproze verf te scoren. En het tafeltje wat onder de buitenkamer stond te wachten heeft de 1e laag al gehad. Ik denk nog 2 lagen en dan mag ze naar het nieuwe Pipterras. Zelfs Berry vindt het helemaal leuk worden.

Vergelijkbare berichten