Vogelmelk

Weer een bijzonder tuinmoment! Onze engelse bulldog Britt heeft een mooi plekje in de drachtplantentuin gekregen na haar overlijden. En in haar tuinvak heb ik allerlei paarse en roze bloemen/planten staan. En wat schetste vanmiddag mijn verbazing…….vogelmelk. Toen we Roos hadden begraven kwam het ook bij haar spontaan omhoog en nu bij Britt. Toeval? Volgens mij valt het me toe. Want de vogelmelk is ook een Bachbloesem en helpt bij verdriet en bij traumatische gebeurtenissen ze geeft troost! Mooi toch….ik werd er in iedergeval erg blij van toen ik dit prachtige bloemetje/sterretje in Britt haar tuinboeketje spotte! In het midden oosten staat dit bloemetje voor zuiverheid en onschuld en staan er hele velden in het voorjaar mee bezaaid vooral rond Bethlehem vandaar ook de naam star of bethlehem…..

Vergelijkbare berichten