Troostdoos


Vandaag wilde ik een mooi mens een hart onder de riem steken. Een bos bloemen is dan het eerste waar ik aan denk. Maar ik ben geinspireerd geraakt door de troostdoosjes voor kinderen  een geweldig initiatief van Lenny en Remco. Dus ik dacht ik maak een doos vol troost, zonder bloemen maar met lekkernijen, verwennerijen, een eigen kunstwerkje, tijdschriften etc Mooi ingepakt, kaart erop en wie kan dit nog beter aan jullie showen dan onze Bjorn. Bjorn is een kei in het troosten van mensen en dieren. Maar er is maar 1 Bjorn en die houden wij maar al te graag zelf ;). De troostdoos is erg goed ontvangen. Leuk om te maken dus dit is vast niet de laatste troostdoos die ik heb gemaakt al hoop ik natuurlijk dat ik voorlopig geen troostdozen hoef te maken. Vanmiddag werd het nog heerlijk weer dus we zijn bezig op de enorme bos wilgentakken op het pad weer een stuk kleiner te krijgen.

Vergelijkbare berichten