Bloembak

Jippie en alweer een bestelling af! 2 van deze bloembakken/moestuinbakken van steigerhout. Mooi bekleed met worteldoek. En op verzoek zullen we er nog daslookplantjes bij cadeau doen, een veelzijdig en heerlijk plantje waar ik al eerder over geschreven heb. En nog 2 nachtjes slapen en dan loop ik met collega Clarissa de 30 km van Zandvoort. Ik kreeg vandaag een leuk pakketje over de post van José (mijn mini RoundRobin maatje) met de inhoud van het pakket kunnen we aan de 30 van Zandvoort weer een leuke actie verbinden. Deze actie is natuurlijk voor de Stichting Tuinderij Ganzert dat wil zeggen voor de spaarpot van de Stichting. Vanavond ga ik de nieuwsbrief maken en de actie verklappen. Dus wil je ook een nieuwsbrief ontvangen laat dit dan even weten via info@ganzert.nl

Vergelijkbare berichten