Olijf

Rond het middellandse zeegebied is de olijf nog steeds 1 van de belangrijkste landbouwproducten. Wij hebben op de tuinderij 1 grote olijfboom. Deze heeft vorige winter een behoorlijke tik gehad ik dacht zelfs dat ze het niet zou overleven. Dus ben ik vorig jaar zelf olijven gaan kweken vanuit biologisch zaad. Op de verpakking stond al dat dit een langdurig proces is. Maar 1 doet het erg goed en dat is het olijfje op de foto. Echt mijn trots en ooit een grote dikke mooie olijfboom? Ik hoop het. Vanmorgen ook de wandeltraining hervat. Wandelmaatje Sandra heeft helaas een blessure. Maar om een stok achter de deur te zetten heb ik mezelf ingeschreven voor de 30 km van Zandvoort van 24 maart dus dat wordt weer trainen geblazen! Vanmorgen had ik een nieuw maatjs, Sterre de beagle van mijn ouders…Een tikkeltje onrustig lopen dat wel haha

Vergelijkbare berichten