Doorgeven

Gisteren ontving ik samen met 4 andere bloggers een award en wel de Liebster Blog award. Deze award geef je dan zelf ook weer door aan bloggers met minder dan 200 volgers. Om ze eens extra in het zonnetje te zetten zeg maar, leuk! 
Ik ontving de award van Anita van den Berg die elke dag een wit lapje maakt. En al deze lapjes maakt Anita aan elkaar vast en zo heeft ze na 365 dagen een herinnerings-sprei voor op haar bed. Tsja en dan vandaag bedenken aan welke 5 blogs ik de award ga toekennen. Moeilijk..
Alhoewel de 1e was zo gekozen dat is het project van Rienke Verheul…Rienke is pas echt een kunstenares! Elke dag verzameld zij woorden #watisjouwdagin1woord via twitter en facebook en van deze woorden maakt ze een verhaal/gedicht met een bijpassende tekening. Als je op Rienke haar naam klikt kom je op een verzamelsite uit en je vindt haar onder schrijven!
Zo dat was 1 maar dan….
Ik heb voor mezelf categorie├źn bedacht om het makkelijker te maken…Kunst is voor Rienke dan krijgen we Bullenvriendjes (1 van mijn andere blogs gaat over Bjorn de engelse bulldog). Dat wordt dus de blog van Berna Bijsterbosch. Berna heeft 2 geweldige engelse bulldoggen een heerlijk oud maar dan ook echt oud dametje Macey en het voorbeeld voor alle bullen qua gezondheid, Moos. Berna heeft ook elke dag een inspirerende spreuk.
Dan Blij en Blij word ik van de blog van Lenny en haar gezin. Daar lees ik zoveel moois echt respect! De blog heet geef jij het door? En ik hoop dat vele lezers hun voorbeeld gaan volgen, geweldig!
Inspiratie krijg ik dagelijks van Mirjam van Elst. Mirjam schrijft leuk en heeft vaak onderwerpen waar ik nog nooit van heb gehoord. Zoals het Round Robin project. Mirjam maakt vaak dezelfde dingen mee dus ook heel herkenbaar.
Fotografie is ook mijn passie. En prachtige foto’s vind ik dagelijks op de blog van Jessica Zagers. Zij zet elke dag een prachtig kopje thee op de foto.
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met mijn top 5! Net zoals vorig jaar met de wedstrijd wildbreien waar we met de Tuinderij de krant en de radio mee hebben gehaald. En onze notenboom draagt dus al een heel jaar een vrolijk en kleurrijk breisel (foto)
Berna, Rienke, Lenny, Jessica en Mirjam veel suc6 met jullie welverdiende award!
Jullie mogen de award ook 5 keer uitdelen, suc6


Vergelijkbare berichten